Βιοσυντονισμός

Εκτύπωση

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Κάθε αντικείμενο έχει μια δόνηση. Έτσι και το ανθρώπινο σώμα, έχει τις δονήσεις του ,την συχνότητά του ,και το κάθε κύτταρο , ο κάθε ιστός,το κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος έχει την δική του «υγιή» δόνηση ή συχνότητα. Έτσι δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο , το οποίο εκπέμπει και λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από την συσκευή είναι απόλυτα ασφαλή, διότι  χρησιμοποιούνται οι συχνότητες του ίδιου του σώματός μας.

Όταν μια συχνότητα , που παράγεται από μια πηγή συχνοτήτων, συμπίπτει με μια άλλη συχνότητα, τότε έχουμε το φαινόμενο του συντονισμού. Εδώ επειδή μιλάμε για κάτι που έχει ζωή το ονομάζουμε  ΒΙΟ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ.

Η μέθοδός του βιοσυντονισμού, είναι ευρέως διαδεδομένη και επίσημα αναγνωρισμένη, εδώ και δεκαετίες σε πολλές χώρες , διδάσκεται σε πανεπιστήμια, ιατρικές σχολές, και εφαρμόζεται σε κρατικά νοσοκομεία.

Ο βιοσυντονισμός προσφέρει μια πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών. Ιδιαίτερα στις χρόνιες παθήσεις , που παραμένουν αγνώστου αιτιολογίας για τη συμβατική ιατρική, καταφέρνει πολλές φορές ακόμη και να εξαλείψει μια νόσο. Η νόσος αυτή «κλασσικά» αντιμετωπίζεται με φάρμακα όχι για να θεραπεύσει αλλά απλώς να μειώσει τα συμπτώματα.

Ο βιοσυντονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα, αλλά και στα ζώα.

Ο βιοσυντονισμός είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος (χρησιμοποιείται εδώ και 100 (από 1920) χρόνια χωρίς παρενέργειες).

Ο βιοσυντονισμός ως συμπληρωματική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους .

Ο βιοσυντονισμός σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, σε άλλες επιφέρει μόνιμη ίαση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία είτε επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

  • ΔΙΑΓΝΩΣΗ: Η Διάγνωση με βιοσυντονισμό εντοπίζει με ακρίβεια έως 98% παράσιτα, ιούς, μύκητες, πρωτόζωα, σκουλήκια κλπ. καθώς και σε ποιο σημείο του ανθρώπινου σώματος βρίσκονται αυτά. Είναι σύντομη, ανώδυνη, ασφαλής και πλήρης, εφόσον εξετάζονται όλα τα όργανα και κάθε σημείο του ανθρώπινου σώματος, καθώς και η λειτουργία τους ή  η ανεπάρκειά τους σε κυτταρικό επίπεδο. Είναι μια καθολική μέθοδος διότι εξετάζει και άλλους παράγοντες  επιβάρυνσης του ανθρώπινου σώματος όπως π.χ. επίδραση από γεωπαθητικές ακτινοβολίες ,ακτινοβολίες διαφόρων συσκευών κλπ. Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού βρίσκουμε την αιτία που δημιουργεί την ασθένεια. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να θεραπεύσουμε την ασθένεια και όχι τα συμπτώματα. Επίσης μπορούμε να ανιχνεύσουμε ελλείψεις από θρεπτικά στοιχεία,βιταμίνες,ιχνοστοιχεία, δυσανεξίες,αλλεργίες  σε τροφές φάρμακα ,ουσίες, καλλυντικά κλπ.

  • ΠΡΟΛΗΨΗ: Η περιοδική εξέταση για προληπτικούς λόγους, προφυλάσσει από ασθένειες, προσβολές από παράσιτα και συντελεί στην καλή λειτουργία των οργάνων του σώματος.

  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ: Η θεραπευτική συσκευή του βιοσυντονισμού εκπέμπει θεραπευτικές συχνότητες που επαναφέρουν τα όργανα στην φυσιολογική τους λειτουργία.

  • ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ –ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ: Το τεστ Βιοσυντονισμού διατροφικής δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και τοξικά μεταβολικά προϊόντα που μπορεί να οδηγήσουν σε συμπτώματα όπως οιδήματα, καούρες και πόνους σε διάφορα σημεία Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε απώλεια βάρους, ευεξία χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου και συνακόλουθη αντιμετώπιση πολλών παθήσεων.Με την εφαρμογή του βιοσυντονισμού μπορούμε να απομακρύνουμε διάφορα χημικά, βαρέα μέταλλα, τοξίνες κλπ. Επίσης η ειδική αγωγή αδυνατίσματος με βιοσυντονισμό στοχεύει  στην απώλεια αυστηρά λίπους από τον οργανισμό, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν μπορούν να χάσουν εύκολα βάρος και που έχουν εξαντλήσει όλες τις πιθανές μορφές δίαιτας, πάντα μαζί με πρόγραμμα διατροφής εννοείται.

  • ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ: Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να εξολοθρεύσει όλα τα παράσιτα στον άνθρωπο και στα κατοικίδια. (Μύκητες, βακτήρια,πρωτόζωα, έλμινθες κλπ.).